Actieve filters

 • Snel bekijken

  Kermit Gel Polish 7ml

  Kermit – en jouw manicure zal je humeur gelijk verbeteren, hij brengt in een goed humeur en kalmeert. Rustgevend, transparant groen werkt als een therapeut.

  Leuk, vrolijk, gek en heel karakteristiek. De kleur laat je denken aan je favoriete sprookje met een kikker, dat roept spontaan een glimlach op, niet waar?

  € 8,70
 • Snel bekijken

  H2O Gel Polish 7ml

  H2O – dip de nagels in een kristalheldere zee en verover dit heerlijke effect dankzij de H2O-lak.

  Geef jezelf een beetje zee exotisme – zonder lastige zon, zand in de schoenen, jack fly en vermoeiende reis.

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Nostradamus Gel Polish 7ml

  Nostradamus – een kleur geïnspireerd door de prachtige nachthemel, die dankzij de transparantie gevoelig blijft en de hele stilering niet zal overheersen.

  Is het mogelijk om serieus en zachtjes uit te zien? Nostradamus stelt voor – ja. Dus kom op, lak je wereld in het blauw.

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Indigolicious Gel Polish 7ml

  Indigolicious – een energieke kleurencollectie van Indigo zonder Indigo? Onzin, deze kleur mag hier niet ontbreken! Behandel hem goed, gebruik hem graag, dan zal de kleur jou belonen met een fantastische look!

  Doordringend en glazig violet. De combinatie van transparantie met de heetste kleur is een must have van het seizoen.

  € 8,70
 • Snel bekijken

  WOW Gel Polish 7ml

  WOW – intensieve amarant gefilterd door een glasplaat lijkt op? Je hebt geen overbodige woorden nodig, WOW is genoeg. Leer de kleur kennen en voeg hem toe aan jouw collectie.

  Intensief paars – de kleur van de fles van een mysterieuze drank. Een beetje magie op jouw nagels? Waarom niet. Je kan het krijgen samen met WOW.

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Eureka! Gel Polish 7ml

  Eureka – sappige fuchsia is een kleur-ontdekking, die je zorgvuldig zou moeten gebruiken als een toevoeging van jouw stilering, omdat de kleur de autoriteiten van elke schoonheid benadrukt. Wees snel, voordat een vriendin die je niet mag, hier eerder gebruik van maakt!

  Het is moeilijk te geloven, maar je kan nog meer bewondering uitstralen. Het is tijd om de geniale ontdekking in de nagelstyling te gebruiken. Hoera, Eureka!

  € 8,70
 • Snel bekijken
  • Aanbieding!

  Adios Amigos Gel Polish 7ml

  Adios Amigos – Ajjj, Karrramba, het is heet geworden. Laat je zintuigen aansteken en laat jezelf blozen. Begin bij de nagels.

  Adios is een rode transparante kleur. Het glaasje is rood, maar het effect is net zoals door de roze bril kijken. Probeer het zelf uit.

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Taboo Gel Polish 7ml

  Taboo – een kleur waarover wij je niet kunnen vertellen, je moet het zelf uitproberen. Transparant, oud roze – universeel en delicaat.

  Veelzijdig en altijd in. Voor degenen die nog geen definitieve ‘’ja’’ op de glass effect hebben gezegd, je bent in overweging genomen, verpest dit niet. Het is perfect voor de eerste keer.

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Black Ghost Gel Polish 7ml

  Black Ghost – zal het effect van de nagels een intrigerende mist geven/ afgezwakt en beleefd, helemaal… niet zoals jij! Wij gaan je bewijzen, dat grijs niet grimmig en overweldigend hoeft te zijn – in een glazen versie intrigeert hij juist en voegt hij de elegantie toe.

  Black Ghost hebben wij gemaakt, om deze gekke collectie een beetje te kalmeren.

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Barbados Gel Polish 7ml

  Barbados – oceanisch groen in de Barbados editie - een stukje exotisch landschap op je nagels. Krijg het gevoel alsof je op vakantie bent en geniet van de kleur van de oceaan binnen je handbereik!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Hokus Pokus Gel Polish 7ml

  Hokus Pokus – smakelijke cocktail met een vleugje sappige mandarijnen. Licht, vrolijk, zoet en charmant. Een beetje Hokus Pokus is genoeg om een gevoel te krijgen dat je op vakantie bent!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Hulahop Gel Polish 7ml

  Hulahop – licht en verfrissend als een koud drankje met mint! Wil je een vrolijk en energiek manicure? Dan is Hulahop speciaal voor jou!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Rosewater Gel Polish 7ml

  Rosewater – de zoetste en het meest meisjesachtige nagellak van de collectie Glass. Zie het leven door... een roze bril! Kies voor een deze snoep kleur in een exclusieve editie!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Hello Yellow Gel Polish 7ml

  Hello Yellow – een zomerpalet zonder een kleur geïnspireerd door de zon? Onmogelijk! Maak kennis met een transparante Citrus kleur. Kleur je leven... vooral in het geel! J

  € 8,70