Actieve filters

 • Snel bekijken

  Apollo Gel Polish 7ml

   Apollo – een intensieve tint van de blauwe kleur geïnspireerd door de zeeën van Santorini

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Bamboleo Gel Polish 7ml

  Bamboleo – een kleurrijke vakantie romance tussen limoen en citroen. Licht en verfrissend als een gekoelde limonade. Onconventioneel en dubbelzinnig – jij ook?

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Citrolina Gel Polish 7ml

  Citrolina – pastel verfrissende citroen die er meisjesachtig en zoet eruit ziet. Verleid en verras met Citrolina!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Full Swimming Pool Gel Polish 7ml

  Full Swimming Pool – een drankje met een palmboompje bij het zwembad en een goede manicure in het blauw, meer heb je niet nodig! Full Swimming Pool is een must have deze vakantie!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Giorgio Banani Gel Polish 7ml

  Giorgio Banani – de kleur waar we de inspiratie uit de moeder natuur hebben gehaald. Geweldige, warme tint van groeiende bananen in de exotische zon - Giorgio Banani - geeft zelfs een glimlach tijdens de bewolkte dagen. Zoet en verleidend, net als de vrouw die voor deze kleur kiest!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Kamikaze Gel Polish 7ml

  Kamikaze – oranje nagels niet alleen voor gewaagden, maar ook voor degene die gewaagd willen zijn - word een vakantie kamikaze met Kamikaze! Nagellak voor speciale taken - verandert een gewone zomer in een onvergetelijke!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Kissmeralda Gel Polish 7ml

  Kissmeralda – de kleur van gebloosde wangen die je krijgt wanneer er een kus van je wordt gestolen, en jezelf in plaats daarvan te verdedigen, wil je meer en meer… ???? Vastberaden, warme Kissmeralda – manicure voor de vakantie en voor het werk!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Kurt Cobalt Gel Polish 7ml

  Kurt Cobalt – de kleur die de ster van het komende seizoen belooft te worden! De donkerste en de elegantste kleur van de hele zomercollectie. Je kan elegant zijn, ook tijdens de vakantie. Je hebt hier alleen de manicure van Kurt Colbalt voor nodig!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Nie Wiem Gel Polish 7ml

  Nie wiem (Ik weet het niet) – Reageert jouw klant ook met „Ik weet het niet” als je vraagt wat haar droom kleur is? Geen dilemma’s meer: dit is je antwoord en jouw ideale keuze voor universele, vrouwelijke manicure in een subtiele tint, warm roze! De oplossing voor dilemma’s van onbesliste klanten en de droom van iedere stylist!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Ninja Nude Gel Polish 7ml

  Ninjanude – de zandkleur van de exotische strand die je huid perfect benadrukt en bij elke vakantie outfit matcht! Ja, ook met een regenjas ????

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Nudaholic Gel Polish 7ml

  Nudaholic – Hoewel het lente- en zomerseizoen is, blijven nude kleuren jouw lievelingskleuren? Nudaholic - deze beige kleur met perzik druppels er doorheen is voor jou gemaakt! Het is een remedie voor vakantieverlangen voor elke liefhebber van een nude manicure!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Optymista Gel Polish 7ml

  Optymista (Optimist) – een combinatie van een rustgevende groen met de vrolijke kleur van de zon, oftewel Optimist! Zodat je altijd op prijs stelt dat een glas (met een drankje? ????) halfvol is en zodat je alleen positiviteit in het leven ziet. Bijvoorbeeld, zoals jouw prachtige manicure!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Sicilian Orange Gel Polish 7ml

  Sicilian Orange – sappige en intensieve tint van de Siciliaanse sinaasappelen voor jou, niet alleen tijdens het zomerseizoen! Sicilian Orange is gemaakt zodat je de zomer kan oproepen wanneer je het maar wilt!

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Sorry, Gregory Gel Polish 7ml

  Sorry Gregory – dapper en compromisloos - een oranje kleur met een neon tint, voor een dame die precies weet wat ze wil - een beetje gekkigheid in jouw manicure! Wat durf jij met de energieke Sorry Gregory? De wereld veroveren of een strandstoel? ????

  € 8,70
 • Snel bekijken

  Maria Antonina Gel Polish 7ml

  Maria Antonina – de kleur van sappige fuchsia, die perfect bij iedereen past en je niet in de steek laat. Kameleonkleur: elegant voor het werk, vrolijk tijdens de vakantie, ideaal voor het dagelijks leven en uniek tijdens de bijzondere gebeurtenissen.

  € 8,70